Deutscher Gewerkschaftsbund

Impresszum

Deutscher Gewerkschaftsbund – Bundesvorstand
(Német Szakszervezeti Szövetség Szövetségi vezetősége)

Projekt Faire Mobilität
(Fair mobilitás projekt)
Paula-Thiede-Ufer 10
10179 Berlin

Képviseli
Dominique John

Telefon: +49 30 21240540
Fax: +49 30 21240599
E-Mail: john@faire-mobilitaet.de

A tartalomért felelős az RfStV (a rádiózásról és telekommunikációs médiáról szóló német államszerződés) 55. §-a és a TMG (a telekommunikációs médiáról szóló német törvény) 5. §-a szerint
Dominique John

Képek
Amennyiben a fényképek és ábrák szerzőit és jogtulajdonosait nem neveztük meg ezek alatt, a fényképek magántulajdonban vannak, és ugyancsak szerzői jog védi őket.

Szerkesztési rendszer
A Német Szakszervezeti Szövetség weboldalai union.cms rendszerben, a DGB szakszervezeteinek Content Management System rendszerében készültek. Az union.cms szabad, nyitott szoftver, engedélyezve a GNU Public Licence GPL alatt.

Jogi megjegyzés
A Német Szakszervezeti Szövetség folyamatosan ellenőrzi és frissíti a weboldalain szereplő információkat. Mivel az ezek alapjául szolgáló tények és adatok időközben megváltozhattak, ezért a legnagyobb körültekintés ellenére sem vállalhatunk felelősséget vagy garanciát a rendelkezésre bocsátott információk aktualitásáért, helyességéért és teljességéért. Ugyanez érvényes mindazon más weboldalakra is, amelyekre hivatkozással utalunk. A Német Szakszervezeti Szövetség nem felel azon weboldalak tartalmáért, amelyek ilyen hivatkozások segítségével elérhetők. Ezenkívül a Német Szakszervezeti Szövetség fenntartja magának azt a jogot, hogy a rendelkezésre bocsátott információkat módosítsa vagy kiegészítse. A Német Szakszervezeti Szövetség weboldalainak tartalmát, felépítését és megjelenését szerzői jog védi.