Deutscher Gewerkschaftsbund

Kik vagyunk?

BNS

Logo BNS

BNS

A romániai Blocul National Sindical (BNS), a Nemzeti Szakszervezeti Blokk több mint 350 000 munkás jogainak érdekképviseletét látja el, és az ő nevükben kampányokat is indít. A BNS mindenki számára jó életminőséget és igazságos társadalmat szeretne, amelyben minden polgár minden munkajogát elismerik. A BNS a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség (ITUC), a Páneurópai Regionális Tanács (PERC) és az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) tagja.

www.bns.ro

DGB Bildungswerk Bund

Logo Bildungswerk

DGB Bildungswerk

A DGB Szövetségi Oktatási Központja a Német Szakszervezeti Szövetség (DGB) szövetségi szervezete, amely általános, politikai és szakszervezeti ismeretterjesztéssel és továbbképzéssel foglalkozik. Többek között azokat az embereket támogatja, akik a munka világában a migráció és az egyenjogúság mellett szállnak síkra.

www.dgb-bildungswerk.de

OPZZ

Logo OPZZ

OPZZ

Az Összlengyelországi Szakszervezeti Szövetség (OPZZ) a lengyelországi szakszervezetek legnagyobb ernyőszervezete, amely országszerte működő szakszervezetekből és szakszervezeti ágazati szövetségekből áll. Az OPZZ jó élet- és munkakörülményekre törekszik egy demokratikus társadalomban.

www.opzz.org.pl

SSSH 

Logo SSSH

SSSH

A Horvátországi Független Szakszervezetek Szövetsége az ország legnagyobb szakszervezeti szövetsége. A magángazdaságban és a közszolgálatban dolgozó több mint 100 000 tagjának az érdekeit képviseli. Az SSSH az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) és a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség (ITUC) tagja.

www.sssh.hr

VASAS

A Vasas a fémipari dolgozók legnagyobb föderációja Magyarországon, amely a fém- és autóipari, mérnöki, elektronikai és technológiai ágazatok munkavállalóinak az érdekeit képviseli. A Vasas 142 éve létezik, ma 20 000 tagjával a legnagyobb magyarországi ágazati szakszervezet. Ez azt jelenti, hogy a fenti ágazatokban 20 százalékos a szakszervezeti szervezettség.

www.vasasok.hu

Logo ZSSS

ZSSS

ZSSS 

A Szlovéniai Szabad Szakszervezetek Szövetsége az ország legnagyobb szakszervezeti szövetsége. A ZSSS a szlovén államtanácsnak – a parlament felsőházának – és az Európai Szakszervezeti Szövetségnek a tagja.

www.zsss.si


Kooperációs partnerek

DGB – Deutscher Gewerkschaftsbund/ Faire Mobilität

Logo Faire Mobilität

Faire Mobilität

A Fair mobilitás a Német Szakszervezeti Szövetség (DGB) Szövetségi Vezetőségének a projektje, amelynek keretén belül nyolc tanácsadó irodát tartanak fenn. A tanácsadó irodák mobil munkavállalókat támogatnak, és munka- és szociális jogi információkkal látják el őket.

www.faire-mobilitaet.de


Nach oben

Kapcsolat

IQ Consult gGmbH
Michaela Dälken
Franz-Rennefeld-Weg 5, 40472 Düsseldorf
E-mail: michaela.daelken@dgb-bildungswerk.de
Telefon: +49 (0)211-4301 197

 

DGB-Projekt Faire Mobilität
(A DGB Fair mobilitás projektje)
Dominique John
Paula-Thiede-Ufer 10, 10179 Berlin
E-Mail: kontakt@faire-mobilitaet.de
Telefon: +49 30 21 96 53 715

TÁMOGATÁS

Logo EU

EU

Ez a publikáció a foglalkoztatás és a szociális innováció európai programjának (EaSI) pénzügyi támogatásával jött létre. Tartalma esetleg nem felel meg mindenben az Európai Bizottság hivatalos álláspontjainak.