Deutscher Gewerkschaftsbund

Caseta tehnică

Deutscher Gewerkschaftsbund - Bundesvorstand

Projekt Faire Mobilität
Paula-Thiede-Ufer 10
10179 Berlin

Reprezentant
Dominique John

Telefon +49 30 21240540
Fax +49 30 21240599
E-mail john@faire-mobilitaet.de

Responsabil de conţinut conform prev. art. 55 RfStV şi art. 5 TMG
Dominique John

Sursă fotografii

Cu excepţia cazului în care autorul şi deţinătorul drepturilor asupra fotografiilor şi imaginilor nu au fost menţionaţi în acestea, fotografiile sunt private şi protejate de drepturile de autor.

Sistemul redacţional
Paginile web ale Confederaţiei Sindicatelor Germane (DGB) au fost realizate cu unuin-cms, un Content Management System al sindicatelor DGB. union.cms este un soft liber şi deschis, licenţiat cu GNU Public Licence GPL.

Disclaimer
Confederaţia Sindicatelor Germane (DGB) verifică şi actualizează permanent informaţiile de pe website. Datele pe care acestea se bazează se pot altera între timp. Din această cauză, în ciuda atenţiei acordate, nu ne asumăm nicio răspundere şi nu oferim nicio garanţie pentru actualitatea, corectitudinea şi exhaustivitatea informaţiilor furnizate. Acelaşi lucru e valabil pentru toate celelalte website-uri la care se face trimitere cu un hyperlink. Confederaţia Sindicatelor Germane (DGB) nu răspunde de conţinutul website-urilor la care se ajunge după o astfel de trimitere. Confederaţia Sindicatelor Germane (DGB) îşi rezervă de asemenea dreptul de a modifica sau completa informaţiile furnizate. Conţinutul, structura şi aspectul paginilor web ale Confederaţiei Sindicatelor Germane (DGB) sunt protejate de drepturi de autor.