Deutscher Gewerkschaftsbund

Cine suntem noi?

BNS

Logo BNS

BNS

Blocul Național Sindical (BNS) - România reprezintă drepturile și militează în numele a peste 350000 de lucrători. BNS luptă pentru obținerea unor condiții de viață de calitate pentru toți oamenii, precum și o societate justă în care sunt recunoscute drepturile tuturor lucrătorilor și cetățenilor. BNS este afiliat la Confederația Internațională a Sindicatelor (CIS), la Consiliului Regional Pan-European (CRPE) și la Confederația Europeană a Sindicatelor (CES), acționând alături de aceste organizații în domenii precum drepturile omului și drepturi sindicale, economie, societate și locuri de muncă, migrație, egalitate și nediscriminare și solidaritate internațională.

www.bns.ro

DGB Bildungswerk Bund

Logo Bildungswerk

DGB Bildungswerk

DGB Bildungswerk Bund este o organizaţie naţională a Confederaţiei Sindicatelor Germane (DGB), care se ocupă cu transferul de know-how şi perfecţionarea profesională generală, politică şi sindicală. Această instituţie susţine printre altele persoanele care se ocupă de migraţie şi egalitatea în drepturi la locul de muncă.

www.dgb-bildungswerk.de

OPZZ

Logo OPZZ

OPZZ

The All-Poland Alliance of Trade Unions (OPZZ) este cea mai mare confederaţie sindicală naţională din Polonia, alcătuită din organizații sindicale unificate și federații sindicale sectoriale. OPZZ luptă pentru asigurarea unor condiţii decente de trai şi de muncă, într-o societate democratică.

www.opzz.org.pl

SSSH

Logo SSSH

SSSH

Confederaţia Sindicatelor Independente din Croaţia este cea mai mare organizaţie sindicală din ţară. Aceasta reprezintă interesele unui număr de peste 100.000 de membri din economia privată şi din sectorul public. Federaţia sindicală SSSH este membră a Confederaţiei Europene a Sindicatelor (ETUC) şi a Confederaţiei Internaţionale a Sindicatelor (ITUC).

www.sssh.hr

 

VASAS

VASAS, federaţia sindicatelor maghiare din industria metalului reprezintă interesele lucrătorilor din industria prelucrărilor mecanice, industria auto, construcţii de maşini, electronică şi sectorul ITC. VASAS are o vechime de peste 112 ani, fiind azi una din cele mai mari organizaţii sindicale din Ungaria, cu peste 20.000 de membri activi. Aceasta înseamnă un grad de organizare de 20% din sectoarele economice respective.

www.vasasok.hu

ZSSS

Logo ZSSS

ZSSS

Federaţia Sindicatelor Libere din Slovenia (ZSSS) este cea mai mare organizaţie sindicală din ţară. ZSSS este membru în Consiliul de stat din Slovenia şi face parte din Confederaţia Europeană a Sindicatelor.

www.zsss.si

 


Parteneri de cooperare

Confederaţia Sindicatelor Germane/ Faire Mobilität

Logo Faire Mobilität

Faire Mobilität

„Faire Mobilität” este un proiect iniţiat de consiliul director al Confederaţiei Sindicatelor Germane (DGB). Activităţile din acest proiect se desfăşoară în opt centre de consiliere, care acordă asistenţa necesară în mobilitatea salariaţilor, oferindu-le acestora informaţii juridice din legislaţia muncii şi cu privire la drepturile lor sociale.

www.faire-mobilitaet.de


Nach oben

Contact

IQ Consult gGmbH
Michaela Dälken
Franz-Rennefeld-Weg 5, 40472 Düsseldorf
E-mail: michaela.daelken@dgb-bildungswerk.de
Telefon: +49 (0)211 4301 197

 

Projekt DGB – Faire Mobilität
Dominique John
Paula-Thiede-Ufer 10, 10179 Berlin
E-mail: kontakt@faire-mobilitaet.de
Telefon: +49 (0)30 21 96 53 715

FINANŢARE

Logo EU

EU

Prezenta informare a fost susţinută financiar de Programul european pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI). Textul nu coincide obligatoriu cu punctul de vedere oficial al Comisiei Europene.